Forsamlingshus går i gang med den helt store istandsættelse. Det sker både udvendig som indvendig.

Renovering kan kun ske, fordi at Viborg Kommune har givet tilskud og at  Lions i Tjele har doneret os penge.

Til august begynder vi med at få huset fuget om. Vi har søgt Viborg Kommunes pulje til Landsbyfornyelse og fået 58.000 kr., det er 50 % af omkostningerne. Vi søgte også LAG, men desværre kom vi ikke i betragtning, så vi må selv dække de resterende 58.000 kr.

Sidste år bliv Vejrumbro kåret som Årets lokalområde og fik i denne forbindelse 50.000 kr. i præmie. De 25.000 kr. fik forsamlingshuset til at renovere køkkenet. Vi ansøgte Lions i Tjele og var så heldig at få 5.000 kr. Så nu kan vi få nye klikker på gulvet, malet væggene og nye rustfri borde . Så køkkenet fremstår indbydende til de mange måltider, som skal tilberedes der.

Vores store sal, hvor der afholdes fester og arrangementer, skal males og trægulvet skal lakeres. Vi har her fået 25.000 kr. fra Viborg Kommune til at dække nogle af disse omkostninger og så skal vi selv lægge frivillige arbejdskraft til.

Bestyrelsen  er selvfølgelig rigtig meget glad for de mange penge, som vi har fået af Viborg Kommune og Lions i Tjele, men penge er ikke nok. Vi skal selv trække i arbejdstøjet og det er derfor glædeligt, at mange af borgerne i byen vil støtte os med deres frivillige arbejdskraft, så der kan blive malet m.v.

Vi vil derfor takke for tilskuddene og de den store opbakning fra byens borger.