Revideret plan for kloakseparering undervejs….

Kloaksepareringen er en stor udfordring for både Energi Viborg , entrepenøren, borgerne og de erhvervsdrivende. Smeden er “sluppet fri” og købmanden fik åbnet op lige til julehandlen, men blev så ramt af lidt “nytårshærværk”.  Jeg har skrevet med Erik fra Energi Viborg.

Læs her om tidsplanen:  Svar fra Energi Viborg

Han gav også følgende forklaring på opstarten efter nytår:

“Det “kaos” der var, var at de fræsede asfalt kl 7.00 mandag d. 4/1 og lige når det er fræset, er det højt og ufremkommeligt og det var købmanden ikke så glad for pga. vareleverancer. Men samtidigt med fræsningen kørte der bla. en gummiged, der rettede af i færdig højde og fik det tromlet, så det var kørebart med samme. Da det var opstarten efter nytåret var både entreprenøren, asfaltfirmaet og grundvandssænkningsholdet samlet på et meget lille område. Det er nok dette der føltes lidt kaotisk. Da jeg snakkede med formanden Torben, kunne han fortælle, at han og Søren Glintborg (entrepriselederen) havde aftalt, at Søren ville kontakte købmanden før de startede op mandag morgen. Søren kunne så fortælle, at han havde troet, at det gjorde Torben. Her var de gået fejl af hinanden. “

Jeg har også tidligere spurgt om ikke der kunne laves midlertidig vej på cykelstien til købmanden, men det vil kommunen ikke.

Se  hvorfor her: Omkørsel på cykelsti

2015-11-21 13.43.03